TENEV TRANS

СТЪПКА КЪМ ДИГИТАЛНАТА ЕРА MOVERS AND SHAKERS

TTR

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

TENEV TRANS обслужи хиляди клиенти със своята най-висока верига за доставки и логистичен опит, и те се нуждаеха от уебсайт, който да подхранва техните потенциални клиенти и да подкрепя техния изключителен екип по продажбите. Инструментите за уеб разработка биха им дали необходимия тласък.

РЕШЕНИЕ

Web4You оборудва новия сайт с мощен AI и софтуер за управление на потенциални клиенти, който ще автоматизира бекенда на сайта процеси и дават представа за нуждите на клиентите. Във фронтенда разработихме стратегия за съдържание, която би утвърдило TENEV TRANS като изключително напреднал, надежден доставчик на логистика.

РЕЗУЛТАТ

TENEV TRANS вече има уебсайт, който издига заслужената им репутация на един от най-добрите в бранша. Екипът им може да се утеши, знаейки, че уебсайтът им ще функционира като денонощни продажби и машина за генериране на трафик.

TENEV TRANS

Работихме с TENEV TRANS, за да създадем стратегическа фуния, която безопасно да пренесе потенциалните им клиенти до крайната им дестинация като щастливи, лоялни клиенти. Нашият ангажимент към техническата оптимизация и динамичните дизайни бяха идеални за философията на TENEV TRANS за „Проектиране, изграждане и експлоатация“ и заедно инсталирахме перфектната структура, която да поддържа това съобщение.

Услуги
Управление на съдържанието Инфраструктура на акаунта Уеб дизайн Планиране на миграцията Консултация Информационна архитектура
All Views
Въздействие

По целия свят TENEV TRANS гарантира, че вашите товари ще бъдат доставени, така че се уверихме, че тяхното послание е доставено на правилната аудитория. Имаха нужда от имидж на марката и на платформа, която може да бъде в крак с техния световен обхват и вековната им репутация на отлични постижения. Тези, които са готови да подпишат, и тези, които все още искат да купят, могат да намерят нещо, което си заслужава Новият уебсайт на TENEV TRANS.

TENEV TRANS

Истинска синя палитра

Тъмносините, светлосините, белите и сивите дават гаранция, че TENEV TRANS е професионален трудолюбив, здрав и надежден.

#172875

#6286c7

Poppins Елементи на потребителския интерфейс

Aa

Lorem Ipsum

Morbi condimentum, ipsum eu vestibulum suscipit, sem lorem suscipit ligula, at iaculis magna metus at mauris. Sed pretium metus turpis, ut finibus.

A TYPEFACE THAT POPS

Poppins е шрифт, базиран в кръгове, здрав и игрив точно като TTR. Шрифтът е смел и привлекателен, като същевременно е професионален.

responsive
TTR Responsive
TTR Responsive
TTR Responsive
A.I. Assistance

Тo предоставят най-добрата поддържаща инфраструктура на своите клиенти, TTR се нуждае от собствена уеб инфраструктура. Новият сайт е изграден с авангардна AI технология и анализ на данни софтуер, създаден да разбира поведението на потребителите и да предава нуждите на клиентите. Въз основа на минала история на потребителя, TTR е добре оборудван и с информация как да намалят разходите за услуги и да направят цялостния си логистичен тръбопровод по-ефективен.

TTR Logistic Portfolio
Това, което предоставихме
Добър UX Адаптивност Красива естетика Здрава архитектура

Да се захващаме за работа.

Имате нерешим проблем или дръзка идея?

Ще се радваме да чуем за това.
свържете се с нас