Gloria Mar

Seafood & Fish Място което трябва да посетиш

gloriamar

Предизвикателство

Като добре позната марка ресторанти, Gloria Mar има утвърдена репутация. Тяхната слава и успех означава, че те трябва постоянно да са свежи в своя маркетингов подход.

РЕШЕНИЕ

Web4You помага на Gloria Mar да избягва умората на марката, като предоставя завладяваща стратегия за съдържание, която се основава на предишните им успехи. Това включва сезонни кампании, промени в марката и добре стратегизирано дигитално присъствие.

РЕЗУЛТАТИ

За всяка сезонна кампания Web4You предоставя на Gloria Mar стабилна междуплатформена стратегия, която е свързана с марката и може ефективно да свързва клиенти им от различните по заведения които марката има. Посетителите могат да се запознаят със актуални промоции, както и да научат за най-новите продукти на Gloria Mar.

Gloria Mar

Вярваме в утвърждаването на предишните успехи на нашите клиенти, като същевременно им помагаме да се подобрят. В този случай Gloria Mar трябва непрекъснато да обновява своя маркетингов подход, за да остане актуален в пренаситения пазар. За да постигнат това, те се нуждаят от динамични маркетолози и отзивчив уебсайт, който да им помогне да достигнат до широката си аудитория. Ние си партнираме с тях, за да разработим гъвкав дизайн и стратегия за съдържание в международен контекст.

Услуги
Консултация Стратегия за проектиране Корпоративна визия Рекламни кампании Анализ Графичен дизайн
Gloria Mar Trio
Въздействие

Преди това Gloria Mar разчиташе на репутацията си на водещ ресторант, за да привлече клиенти. Тъй като Gloria Mar се промени, за да посрещне повишения интерес на потребителите към изтънчените храни и напитки, техният маркетингов подход трябваше да се съобрази с този растеж. Web4You даде възможност на Gloria Mar да прецени какво работи за тях, докато продължават да се развиват.

Gloria mar Slide

Корпоративна идентичност

Тъй като Gloria Mar е компания която развива своят бизнес на различни дестинации и под различни марки ние помогнахме за корпоративната визия и дигиталното представяне на всички нейни марки : Royal Grill, Hamburguesa Nostra, Glamour Beach House, Glamour Chalet Pamporovo

Royal Grill

Glamour Beach

РЕКЛАМА

Aa

Рекламна кампания

Web4You разработи за марката различни маркетингови кампании който имаха за цел да увелиат популярността на бранда и да доведат нови клиенти

Графичен дизайн

Gloria Mar имаха нужда от изработката на различни по вид баннери и реклами за дигитална среда както и дизайн на билборд реклами. Направихме зашеметяващ дизайн който увеличи популярността на марката и привлече нови клиенти.

responsive
Gloria Mar Responsive
Gloria Mar Responsive
Gloria Mar Responsive
Напълно отзивчива платформа

Уебсайтът на Gloria Mar трябва да бъде достъпен от цялата страна - и извън нея. Много потребители посещават сайта от телефоните си, което означава, че Web4You трябвало да гарантира, че сайтът включва адаптивен дизайн. Web4You също така включва връзки към другите им марки ресторанти, за да осигури безпроблемно изживяване за клиентите във цялата мрежа за хранете собственост на бранда.

Gloria Mar Portfolio
Това, което предоставихме
Корпоративна визия Свързаност Добър UX Рекламна стратегия

Да се захващаме за работа.

Имате нерешим проблем или дръзка идея?

Ще се радваме да чуем за това.
свържете се с нас