Wieland Electric

Стъпка към дигиталната ера Иновации в електрониката

Wieland

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Wieland, платформа за иновации в електрониката, трябваше да бъде мигрирана към нова система за управление на съдържанието. Освен това потребителите на уеб сайта трябваше безпроблемно да могат да използват новата платформа.

РЕШЕНИЕ

Web4You изгради сложна, силно динамична рамка, която може да побере голямо количество съдържание, като същевременно е лесна за достъп. Ние също така направихме миграцията на съдържанието, след което изградихме стабилна инфраструктура.

РЕЗУЛТАТ

Сега Wieland Electric привлича годишно хиляди посетители, които могат да научат за различните продукти и иновации които предлага компанията. Wieland се радва на здрава, но гъвкава платформа, която е лесна за използване - и красива за гледане.

Wieland

Ние сме експертни мениджъри на съдържание и внасяме тези умения в сътрудничеството си с клиентите. Wieland Electric се нуждаеше от уебсайт, който може да обработва необичайно голямо количество съдържание, като същевременно служи като каталог за продуктите на компанията. Ние си партнирахме с тях, за да създадем визията им за тази уникална платформа.

Услуги
Управление на съдържанието Инфраструктура Уеб дизайн Планиране на миграцията Консултации Информационна архитектура
Wieland
Въздействие

Преди Web4You да влезе в партньорство с тях, Wieland не разполагаше с информационната архитектура, която да поддържа визията им за процъфтяваща марка. Те се нуждаеха от ниво на персонализиране и гъвкавост, което едно готово решение не може да осигури. Разработихме система за управление на съдържанието и красиво потребителско изживяване, за да помогнем на Wieland да постигне целите си.

Wieland Electric

Палитра с цветове

Wieland искаше уебсайт, който символизира яркото зелено което отличава марката. Избрахме няколко нюанса на удобни за мрежата, живи цветове, които затвърждават присъствието на марката.

#4d9702

#c5ebab

#5c6677

Arial Елементи на потребителския интерфейс

Aa

Lorem Ipsum

Morbi condimentum, ipsum eu vestibulum suscipit, sem lorem suscipit ligula, at iaculis magna metus at mauris. Sed pretium metus turpis, ut finibus.

Свеж шрифт

Wieland искаше уебсайтът им да бъде привлекателен и лесен за разглеждане. Избираме приятния, много четлив Arial, за да направим уебсайта възможно най-достъпен.

responsive
Wieland Electric
Wieland Electric
Wieland Electric
Интерактивна платформа

Wieland предлага продукти и услуги за изграждането и експлоатацията на безопасните електрически връзки. Това изисква множеството информация за продуктите да бъде въведена. Web4You гарантира, че системата за управление на съдържанието може да посрещне тези изисквания и да осигури приятно потребителско изживяване за платформата.

Wieland Portfolio
Това, което предоставихме
Добър UX Адаптивност Красива естетика Здрава архитектура

ДА СЕ ЗАХВАЩАМЕ ЗА РАБОТА.

Имате нерешим проблем или дръзка идея?

Ще се радваме да чуем за това.
свържете се с нас