Valtronic

Стъпка към дигиталната ера Обновен и подмладен

valtronic

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Valtronic търсеше да трансформира и подобри функционалността и дизайна на уеб сайта си. Те се борят с не оптималното потребителско изживяване, което причинява високи нива на отпадане и нисък процент на реализации.

РЕШЕНИЕ

За да постигнем целта на Valtronic за подобряване на потребителското изживяване и увеличаване на процента на реализация, извършихме одит на реализациите, да намалим степента на отпадане актуализирахме дизайна, за да създадем потребителско изживяване съобразено с реализирането на продажби.

РЕЗУЛТАТИ

Valtronic вече е позициониран като лидер в индустрията в областта на електроразпределението. Нарастващата осведоменост за марката и присъствието в мрежата им позволиха увеличението на продажбите, което желаеха.

leader

Web4You работи, за да приспособи нашите решения към индивидуалните нужди на всеки клиент. Когато работихме с Valtronic, знаехме, че нашият дизайн трябва да предаде послание за сила и гъвкавост, което съответства на продуктовата им линия. Те също така трябваше да се съсредоточат върху изграждането на повече съдържание, което да повиши осведомеността за марката. Работихме заедно, за да изградим стратегия за уеб сайт и съдържание, която постига целите им за укрепване на репутацията на марката им и подобряване на процента на конверсия.

Услуги
Корпоративна идентичност Одит на конверсиите Консултации Стратегия на съдържанието Уеб дизайн Управление на съдържанието
Valtronic All Views
Въздействие

Web4You предостави на Valtronic персонализиран уебсайт, който е създаден да създава високи нива на конверсии и да укрепва идентичността на марката им. Водени от базирани на доказателства решения, ние съчетахме ефективна стратегия за съдържание с положително потребителско изживяване, което осигурява резултатите, желани от Valtronic.

valtronic

Истинска палитра

Зеленото е свързано с мотивиране на активност и движение сред клиентите. Избрахме сиво-зелена цветова палитра, която ще зареди с енергия и вдъхнови всеки посетител.

#58585a

#93c83e

Noto Sans Елементи на потребителския интерфейс

Aa

Lorem Ipsum

Morbi condimentum, ipsum eu vestibulum suscipit, sem lorem suscipit ligula, at iaculis magna metus at mauris. Sed pretium metus turpis, ut finibus.

ТИПОГРАФИЯ

'Noto Sans', е шрифт, здрав и игрив точно като Valtronic. Шрифтът е смел и привлекателен, като същевременно е професионален.

responsive
Valtronic Responsive
Valtronic Responsive
Valtronic Responsive
Сайт, който говори

Valtronic не търсеше просто „хубав уеб сайт“, а се нуждаеше от платформа, която да осигури лесно за използване изживяване при пазаруване в електронния магазин. Web4You гарантира, че положителното потребителско изживяване включва функционалност за електронна търговия, която опростява процеса на закупуване.

Valtronic
Това, което предоставихме
Добър UX Красива естетика Функционалност за електронна търговия Разработване на садържание

Да се захващаме за работа.

Имате нерешим проблем или дръзка идея?

Ще се радваме да чуем за това.
свържете се с нас