BESO HOMES

Стъпка към дигиталната ера Дигитален маркетинг който носи печалби

web4you

ПРЕОБРАЗУВАНЕ

Фокусирахме се върху изграждането на цялостната корпоративна визия на бранда. Изработихме презантационни каталози, банери за онлаин реклама и визии за билбордове.

РЕКЛАМНА СТРАТЕГИЯ

Рекламата работи само когато достигне до потенциалния клиент. С платена рекламна стратегия, създадена специално за нуждите на клиента, ние създадохме предпоставки за увеличине процента на продажбите им.

МАРКЕТИНГ

Маркетингът е жизненоважен за превръщането на обикновените посетители в отдадени купувачи. Маркетинговият ни план е създаден да ангажира отново съществуващите клиенти и да превърне студените посетители в лоялни на марката.

BESO HOMES

Подходът на Web4You включва силен акцент върху идентичността на марката. В този случай BESO HOMES трябваше да издигне марката си до нивото на своите луксозни жилища който предлага. Сътрудничихме си с тях, за да разработим сплотена, подкрепена с данни стратегия и силна информационна архитектура, която поддържа техните нужди и внушава респект в клиентите им.

Услуги
Рекламна стратегия Идентичност на марката Платена реклама Графичен дизайн Консултации Информационна архитектура
BESO
ВЪЗДЕЙСТВИЕ

BESO HOMES имаха нужда от идентичност на марката, която да отразява тяхната целева аудитория. Предоставихме на BESO конкурентен анализ и специфичен за индустрията подход към съдържанието. След това им изградихме стабилна рекламна стратегия която трябваше да им донесе резултати.

Beso Slide View

Разпределение

Разработихме етажните планове и разпределенията на апартаментите, общите части, фасадите и парковото оформление.

Beso Slide View

#952d3e

Контрол

Ние контролирахме изработване на визуализациите на екстериора на сградите и на типовите апартаменти

Фасади

За да придадем изтънчен вид ние проектирахме фасадите така че, те да отговарят на нивото на марката.

responsive
Beso Responsive
Beso Responsive
Beso Responsive
НАДЕЖДНО ПАЗАРУВАНЕ

Тук има много стройтелни фирми от висок клас на пазара, така че BESO HOMES трябваше да се открои. Web4You предостави задълбочен конкурентен анализ, за ​​да помогне на BESO HOMES да прецизира своята стратегия и идентичност на марката. По-важното е, че сайтът на BESO HOMES трябваше да бъде високопрофесионален и без разочарование, така че потребителите да се чувстват уверени там. Използвайки прозрения от индустриални изследвания, Web4You създаде приятно потребителско изживяване и мощна бек-енд инфраструктура.

Beso Portfolio
ТОВА, КОЕТО ПРЕДОСТАВИХМЕ
Силна естетика Рекламна стратегия Уникален дизайн Интегритет на марката

ДА СЕ ЗАХВАЩАМЕ ЗА РАБОТА.

Имате нерешим проблем или дръзка идея?

Ще се радваме да чуем за това.
свържете се с нас