BookU
Travel

Стъпка към дигиталната ера Online Booking System

BookukUTravel

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

BookUTravel е добре позната платформа за Онлайн резервации на хотели и самолетни билети. Тъй като те работят с цяла Европа и много други страни, са изправени пред проблема да трябва непрекъснато да обновяват своя маркетинг.

РЕШЕНИЕ

BookUTavel се обръща към Web4You за експертна помощ при стартиране на нова кампания за пускане на продукт или друга инициатива. Ние разработваме стратегия за постигане на целите на кампанията им, след което наблюдаваме резултатите за всяка целева страница и фуния за продажби.

РЕЗУЛТАТ

Web4You предоставя ефективна маркетингова стратегия за всяка нова кампания, която се основава на предишни резултати. Чрез пълно оптимизиране и управление на тези кампании в различни канали, ние даваме възможност на BookUTravel, да запази марката си свежа.

BookUTravel

Web4You се гордее с разработването на маркетингови стратегии, които вземат предвид както минали резултати, така и бъдещи цели. В случая с BookUTravel популярността им означаваше, че те се сблъскват с предизвикателства как непрекъснато да се отличават от своите конкуренти. Разработвайки всяка кампания с обратна връзка от предишни, ние прилагаме, гъвкав подход, който помага да поддържаме BookUTravel подходящ за тяхната целева аудитория.

Услуги
Маркетинг кампании Идентичност на марката Стратегия за съдържание Анализ на пазара Консултации Мониторинг на кампанията
Bookutravel
Въздействие

Преди Web4You да започне да си партнира с тях, BookUTravel беше добре известен, но все пак се бореше да види резултати в своите отделни маркетингови кампании. Предоставихме ориентирана към резултатите стратегия и безмилостен мониторинг на кампаниите, за да помогнем на BookUTravel да разбере кое е най-ефективно за тях. BookUTravel успя по-добре да сегментира аудиторията си и да увеличи максимално маркетинговото си въздействие.

bookutravel Slide

Смела палитра

Използваме комбинация от чарвено с наситено синьо и зелено, за да изразим изтънчеността на марката. Тази минималистична палитра позволява на посетителите на уебсайта да запазят фокуса си върху силната визуализация и цялостното усещане на сайта.

#de224a

#0dbf03

#0085FF

Roboto Елементи на потребителския интерфейс

Aa

Lorem Ipsum

Morbi condimentum, ipsum eu vestibulum suscipit, sem lorem suscipit ligula, at iaculis magna metus at mauris. Sed pretium metus turpis, ut finibus.

Приканваща типография

Използвахме свежо изглеждащ шрифт, за да символизираме чистото усещане, което предоставя BookUTravel. Roboto включва набор от удобни уеб шрифтове, които осигуряват последователен вид и усещане в сайта, като същевременно са лесни за четене.

responsive
bookutravel Responsive View
bookutravel Responsive View
bookutravel Responsive View
Потапящ маркетинг

За популяризиране на BookUTravel по време на летният сезон, Web4You създаде интерактивна игра с висока разделителна способност. След това BookUTravel пусна играта като част от промоционалната си стратегия по време на летния сезон. Тази маркетингова техника ефективно привлече клиенти и повиши репутацията на BookUTravel.

bookitravel Portfolio
Това, което предоставихме
Иновация Анализ Гъвкавост Креативност

Да се захващаме за работа.

Имате нерешим проблем или дръзка идея?

Ще се радваме да чуем за това.
свържете се с нас