BESO Bar&Dinar

Корпоративна визия Маркетинг в социалните медии

BESO

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Като добре позната марка, BESO Bar&Dinar има известна и утвърдена репутация. Този успех изисква, определен подход.

РЕШЕНИЕ

Web4You помогна на BESO Bar&Dinar да избегне умората на марката, като предоставя завладяваща стратегия за съдържание, която се основава на предишните им успехи. Това включва сезонни кампании, леки корекции в имиджа на марката и добре стратегирано дигитално присъствие.

РЕЗУЛТАТИ

За всеки сезон Web4You предоставя на BESO Bar&Dinar стабилна маркетингова кампания, която може ефективно да постига своите цели. Посетителите могат да се информират за актуални предложения, както и да научат за най-новите инициативи на BESO Bar&Dinar от социалните мрежи.

BESO Bar&Dinar

Вярваме в утвърждаването на предишните успехи на нашите клиенти, като същевременно им помагаме да се подобрят. В този случай BESO Bar&Dinar непрекъснато обновява своя маркетингов подход, за да остане актуален в пренаситения пазар. За да постигнат това, те се нуждаят от динамична и агресивна маркетингова стратегия, която да им помогне да ангажират вниманието на широката си аудитория. Ние си партнирахме с тях, за да разработим комплексна стратегия за всичко от корпоративната визия през маркетинга и рекламата до интериора и екстериора на ресторанта.

Услуги
Консултация Стратегия за проектиране Стратегия на кампанията Анализ на данни Анализ на пазара Садържателен подход
BESO Bar&Dinar
Въздействие

Преди това BESO Bar&Dinar разчиташе на репутацията си на водещ ресторант, за да привлече клиенти. Тъй като BESO Bar&Dinar се промени, за да посрещне повишения интерес на потребителите към марката, техният маркетингов подход трябваше да се съобрази с този растеж. Web4You даде възможност на BESO Bar&Dinar да прецени какво работи за тях, докато продължават да се развиват.

BESO Bar&Dinar

РАБОТНО ОБЛЕКЛО

BESO Bar&Dinar са известни със своят стил и лукс които предлагат. Проектирахме работното облекло на персонала така че то да пасне на обстановка и да допълва нейната корпоративната идентичност

ВИЗИЯ

BESO

КОРПОРАТИВНА ВИЗИЯ

За да съответсваме на усещането за лукс ние проектирахме интериорни акценти който да подчертават стила на марката. Освежихме дизайна на градината като по този начин постигнахме оптимално използване на пространството и в същият момент запазихме уюта и удобството на отделните маси.

advertising
BESO Bar&Dinar advertising
BESO Bar&Dinar advertising
BESO Bar&Dinar advertising
СОЦИАЛНИ ПРОФИЛИ

Социалните профили на BESO Bar&Dinar трябваше на бъдат подържани актуални в крак с специалните предложения който заведението прави към своите клиенти. Много потребители посещават социалните профили от телефоните си, което означава, че Web4You е трябва да гарантира, че дизайнът на рекламните банери който прави ще е адаптивен към мобилни устройства.

Това, което предоставихме
Проект Работно облекло Графичен дизайн Екстериорен дизайн Интериорен дизайн Корпоративна визия

ДА СЕ ЗАХВАЩАМЕ ЗА РАБОТА.

Имате нерешим проблем или дръзка идея?

Ще се радваме да чуем за това.
свържете се с нас