INNO BUIL

Строителство на което можете да разчитате Конструктивни и Иновативни

Inno Build

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

INNO BUILD трябваше да се представи като строителна фирма от висок клас. Идентичността на марката им трябваше да бъде усъвършенствана.

РЕШЕНИЕ

В подкрепа на бизнес целите на INNO BUILD, Web4You изгради и приведе в съответствие мощна и ефективна стратегия. Извършихме и конкурентен анализ на индустрията, за да помогнем на INNO BUILD да установи марката си и да се открои от тълпата.

РЕЗУЛТАТ

INNO BUILD вече е добре позната строителна фирма на луксозни жилища. Тяхната силна марка и приятно потребителско изживяване отразяват елегантността и лукса на техните предложения.

INNO BUILD

Web4You’ подходът включва силен акцент върху стратегията за съдържание и идентичността на марката. Такъв акцент, бе необходим на INNO BUILD, за да издигнат марката си до нивото на своите луксозни продукти. Сътрудничихме си с тях, за да разработим сплотена, подкрепена с данни стратегия и силна информационна архитектура, която поддържа техните нужди.

Услуги
Стратегия Идентичност на марката Графичен дизайн Анализ на пазара Консултации Информационна архитектура
INNO BUILD
ВЪЗДЕЙСТВИЕ

INNO BUILD имаха нужда от идентичност на марката, която да отразява тяхната целева аудитория. Предоставихме на INNO BUILD конкурентен анализ и специфичен за индустрията подход към съдържанието.

INNO BUILD

Изтънчена цветова палитра

За да се постигне луксозното усещане на сайта, е създадена заглушена палитра, която внушава изтънченост и елегантност. Нежните пастели се комбинират с нюанси на сивото за приглушен, елегантен вид.

#5472D2

#626262

Comfortaa Елементи на потребителския интерфейс

Aa

Lorem Ipsum

Morbi condimentum, ipsum eu vestibulum suscipit, sem lorem suscipit ligula, at iaculis magna metus at mauris. Sed pretium metus turpis, ut finibus.

Елегантен шрифт

За по добра четливост на сайта е избрана минималистичната палитра, избран е елегантният шрифт Comfortaa. Неговият щедър кернинг и високи форми на буквите отразяват височината на елегантността.

responsive
Web4You
Web4You
Web4You
Надеждно пазаруване

Tук има много строителни фирми от висок клас на пазара, така че INNO BUILD трябваше да се открои. Web4You предостави задълбочен конкурентен анализ, за да помогне на INNO BUILD да прецизира своята стратегия и идентичност на марката. По-важното е, INNO BUILD трябваше да бъде високопрофесионален и без разочарование, така че потребителите да се чувстват уверени да купуват от тях. Използвайки прозрения от индустриални изследвания, Web4You създаде приятно потребителско изживяване и мощна бек-енд инфраструктура.

Inno Build Portfolio
Това, което предоставихме
Силна естетика Стратегия, управлявана от данни Професионално докосване Интегритет на марката

ДА СЕ ЗАХВАЩАМЕ ЗА РАБОТА.

Имате нерешим проблем или дръзка идея?

Ще се радваме да чуем за това.
свържете се с нас