от web4you
 

уеб сайт Оптимизиран за мобилни устройства

Mobile Optimized Ecommerce website

Броят на потребителите на мобилен интернет е надминал този на потребителите на интернет на настолни компютри и лаптопи. Това има смисъл, нали? Ние сме постоянно на нашите телефони, така че тази промяна не е изненада. За да останете актуални и успешни, трябва да се адаптирате и да гарантирате, че уебсайтът ви е удобен за мобилни устройства. Може да загубите потенциални клиенти, ако не могат лесно да навигират и да имат достъп до вашия сайт на мобилното си устройство. Когато обмисляте как да подобрите процента на реализация на вашия сайт за електронна търговия, мобилният трафик трябва да бъде вашият първи и основен приоритет .

 1. върви само нагоре

  ИТ и мрежовата компания Cisco пробнозира, че ще има седемкратно увеличение на мобилния трафик между 2017 и 2022 г., което ще расте два пъти по-бързо от трафика от лаптопи и настолни компютри. Това означава, че все повече потребители ще купуват чрез телефоните си, създавайки нарастваща нужда от услуги за адаптивно проектиране на уеб сайтове  които се грижат за оптимизиране на мобилния трафик за уебсайтове за електронна търговия. Ако вашият сайт не е предназначен за мобилни потребители, клиентите, които вече губите, ще изглеждат като малка и незначителна сума в сравнение с огромните маси потребители, които ще разглеждат сайтовете на вашите конкуренти през мобилните си устройства.

 1. Повече трафик. Още реализации... нали?

  Според Тримесечен отчет за електронната търговия, реализациите на настолни компютри достигнаха 4% през 2020 г., спрямо 3,62% година по-рано. . За разлика от тях, реализациите на мобилния трафик се покачиха от 1,07% на 1,3%. Това несъответствие се дължи на факта, че повечето фирми тепърва ще оптимизират за мобилни устройства своите сайтове за електронна търговия. Очаква се обаче скоро това да се промени, като се има предвид скоростта, с която нараства използването на мобилен интернет. Ранното издигане на конкуренцията чрез оптимизиране на уебсайта ви за електронна търговия може да даде на вашия онлайн бизнес предимството, от което се нуждае за успех.

 1. Лесно споделяне

  Увеличеното използване на мобилни телефони означава по-голямо използване на споделяне в социалните медии. 80% от цялото време в социалните медии вече се прекарва на мобилни устройства. Поставянето на вашия сайт за електронна търговия в същите ръце като тези, които прекарват толкова много време в туитване и щракане, създава ефект на вълни; колкото повече се споделя вашият сайт и неговото съдържание, толкова повече трафик се насочва към вашия сайт, толкова повече продажби получавате! Създаването на забавно и завладяващо мобилно изживяване, което вдъхновява споделянето, е стратегически начин за увеличаване на продажбите.

  Нека всяко посещение е важно. Вашият бизнес заслужава да бъде видян и виждан правилно на всички устройства. Инвестирането в уеб сайт, който е удобен за мобилни устройства, ще създаде пространство за успех в това непрекъснато развиващо се уеб пространство.

 1. Свържете се с Web4You днес и научете как можем да помогнем на уебсайта ви да стигне до мястото, където трябва да бъде на днешния мобилен пазар.

ДА СЕ ЗАХВАЩАМЕ ЗА РАБОТА.

Имате нерешим проблем или дръзка идея?

Ще се радваме да чуем за това.
свържете се с нас