WordPress

МОЩНО УПРАВЛЕНИЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО

WordPress е една от най-популярните системи за управление на съдържанието, но с последните промени в платформата може да е трудно да я персонализирате за вашите целите си. Лошо управляван сайт на WordPress може да навреди на вашето SEO и продажби. Избягвайте готови шаблони и теми, които ви ограничават. Ще ви помогнем да се възползвате напълно от потенциала на WordPress.

wordpress
branding
Why us
Как можем да ви помогнем?
Custom WordPress Themes Custom WordPress Themes
Персонализирани теми на WordPress

Наличието на същата тема като хиляди други сайтове ви кара да изглеждате неоригинални и потенциално по-малко надеждни. Ние ще ви предоставим персонализирана тема, която да ви помогне да изградите своята марка и да стимулирате реализациите.

SEO Optimized SEO Optimized
SEO оптимизиран

В SEO половината от битката е да настроите сайта си правилно. Ние ще изградим и конфигурираме вашия сайт на Wordpress, за да бъде удобен за SEO и да може да генерира трафик.

WooCommerce WooCommerce
WooCommerce

Трябва да хоствате онлайн магазин на вашия WordPress сайт? WooCommerce е популярна опция. Ще ви помогнем да настроите и персонализирате това, за да увеличите максимално продажбите си.

Content Management Content Management
Управление на съдържанието

WordPress е нещо повече от блог. Това е стабилна система за управление на съдържанието, която ви позволява да изграждате всичко от база данни до платформа за публикуване на много потребители.

Страшен факт:

76% от всички базирани на WordPress сайтове имат по-малко от 1000 посетители месечно.

Scary Fact
Wordpress website development

Щастлив факт:

Базираните на WordPress сайтове, изградени правилно, са склонни да се класират по-високо в търсачките, защото неговият CMS софтуер улеснява роботите на Google.

Wordpress website development
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
WordPress е мощен инструмент както за разработчици, така и за мениджъри на съдържание. Още по-добре е, че е безплатно, което намалява разходите на вашия уебсайт. Нашите експертни разработчици могат да изградят практически всякакъв вид сайт с WordPress.
Абсолютно! Много хора започват в WordPress, след което откриват, че готовите шаблони и плъгини не работят за тях. Ние ще персонализираме WordPress според вашите специфични нужди.
Да, когато влезем в партньорство с вас, можем да обсъдим опциите за извършване на необходимите текущи актуализации на вашия персонализиран WordPress сайт.
Определено. Можем да изградим тема от нулата, която утвърждава бранда ви и стимулира реализациите. Ние гарантираме, че персонализираната за вас тема отговаря на вашето уникално съдържание и подход към дизайна.

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА ФУНКЦИОНАЛЕН УЕБ САЙТ?

WordPress притежава голям потенциал да помогне на вашия уебсайт да постигне желаните от вас резултати. Не пропускайте тази възможност, като използвате готови теми и основни настройки на WordPress. В Web4You ще работим в тясно сътрудничество с вас, за да определим вашата уеб стратегия и да я приложим в действие чрез WordPress.

ГОВОРЕТЕ СЪС СПЕЦИАЛИСТ
CUSTOM WORDPRESS WEBSITE

ДА СЕ ЗАХВАЩАМЕ ЗА РАБОТА.

Имате нерешим проблем или дръзка идея?

Ще се радваме да чуем за това.
свържете се с нас