Уеб дизайн

sample21

WEB design

1. Видове уеб дизайн който предлагаме


 • ДИНАМИЧЕН УЕБ САЙТ

  Е страница, която може да бъде независимо управлявана от своя собственик, без необходимостта от разрешението и намесата на създателя програмист. Той е изключително удобен вариант за бързо развиващите се бизнеси, които не биха изглеждали адекватно представяни чрез така наречените статични системи с рядко променяща се структура и съдържание.

  Динамичният уеб сайт е с адаптивен и на 100% персонализиран дизайн. Можем да приемем индивидуални заявки в зависимост от броя модули, технология на изграждане (HTML5, CSS3, PHP, JavaScript, SQL), типове фотогалерии, внедряване на допълнителни функции и други.


 • КОРПОРАТИВЕН УЕБ САЙТ

  В най-общи линии това е онлайн визитната картичка на един бизнес. Това е представянето на компанията пред онлайн аудиторията. Корпоративният уеб сайт може да се създаде за всеки тип бизнес – производители, собственици на хотели, салони за красота, туристически агенции, частни медицински практики, консултантски и други услуги. В повечето случаи тези страници са статични, защото информацията в тях не се променя често. Визията на корпоративния уеб сайт е вашето първо онлайн „оръжие“ срещу конкуренцията и първото впечатление, което ще направите на своите  потребители.


 • ЛЕНДИНГ СТРАНИЦА

  Тя представлява маркетингов инструмент, който работи посредством малък, но изключително важен проект за уеб сайт. Обикновено, идеята на лендинг страницата е да привлече повече нови клиенти или да запознае аудиторията с чисто нов продукт или услуга, нова продуктова линия и т.н. Дизайнът на нашите лендинг страници който правим е едновременно стегнат и семпъл, но и достатъчно въздействащ, за да накара вашите потребители да извършат определено желано от вас действие – да закупят, да ви следват, да се абонират, да станат ваши редовни клиенти и т.н.


 • ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН

  Дигиталната търговия бележи тотален ръст за последните месеци. В рамките на последните 5 години електронната търговия скача с цели 35%. По данни на НСИ обаче едва 11% от търговците у нас разполагат с онлайн магазини. Това означава, че търговията у нас тепърва навлиза в етапа на модерна дигитализация. Нашият екип е насреща, за да помогне на всички онези от вас, съставляващи 89-те % търговци без онлайн магазин, които разбират важността от онлайн позициониране. Ние гарантираме изграждането на надеждна система за онлайн пазаруване, която да отговаря както на вашите параметри за визия и въздействие, така и на основните клиентски нужди за лесно потребление.


 • SEO

  В нашия екип разполагаме и с изключително висококвалифициран и сертифициран от Google „SEO отбор“, който е готов да ви направи шампиони в най-големите и използвани съвременни интернет търсачки. Услугата SEO е насочена към вече създадени уеб сайтове, но също така може да бъде комбинирана с проект за създаване на нов онлайн магазин, корпоративна страница и т.н. Целта на SEO е да направи вашия сайт по-лесно откриваем от вашите потенциални потребители. Това е възможно единствено като ви придвижим напред в резултатите на онлайн търсачките при предварително анализирани от нас подходящи ключови думи, отговарящи на вашата пазарна ниша.


 • ДРУГИ
   

  На ваше разположение сме за създаване на индивидуални проекти или така наречения custom уеб дизайн. Задайте своите параметри и очаквания и ние ще ги превърнем в реален проект, който да постави ново начало за вашия бизнес и отношенията ви с партньорите и клиентите. Насреща сме да подновим и уеб дизайна на съществуващия ви уеб сайт с иновативната ни услуга редизайн. Ние винаги имаме поне по още едно оригинално решение, което да предложим за вашия остарял и неотговарящ на съвременните клиентски очаквания уеб сайт.

Избирайки Web4You за партньор получавате още:
 • Изработка на професионален уеб сайт който отговаря на всички нови стандарти и изисквания

 • Project Manager който ще ви консултира по време на разработката

 • Обучение за работа с платформата на която ще бъде разработен сайта

 • Съдействие при пълнене със съдържание и снимки

 • 6 месеца гаранционен период и безплатна техническа поддръжка

Какво трябва да осигорите при поръчка на уеб сайт?
 • Списък на желаните от Вас страници

 • Снимков материал и текстове

 • Хостинг

Допълнително
 • Доработки и промени във структурата и функционалността извън предварително договорените в пакета

 • Изцяло поръчков дизайнСъвременната дигитална бизнес среда предоставя на бизнеса различни алтернативи за целевото му позициониране в интернет.

Нашият екип е перфектно осведомен за спецификите на всяка от тях и е готов да ги прекрои по ваши виждания и в съответствие с вашата бизнес сфера. Специалистите ни са подготвени във всички направления на услугата уеб дизайн.

Можете да ни се доверите за създаването на оригинален и функционален дизайн:

Contact

2. Свържете се с нас!

Ние сме тук за да ви помогнем

от Понеделник до Петък

от 9:00 до 17:00

Може също така да ни се обадите на

0879 343 334

0894 355 601


Или да ни пишете