УЕБ ДИЗАЙН + СТРАТЕГИЯ на СЪДЪРЖАНИЕТО

ИЗГРАЖДАНЕ НА ДОВЕРИЕ В КЛИЕНТА

Вашето съдържание и дизайн са в съответствие с целите на бизнеса ви? Тези два елемента вървят ръка за ръка, за да повишат доверието на потребителите във вашата марка. Всеки подкрепя другия, за да помогне на вашия уебсайт да ви даде желаните резултати

design
branding
Why us
Как можем да ви помогнем?
Style Guide Style Guide
Ръководство за стил

Наличието на последователен, брандиран стил е от решаващо значение за професионален уебсайт с висока конверсия. Ние ще ви помогнем да прецизирате стила си и да го приложите в действие.

Wireframes Wireframes
Wireframes

Ще създадем графични рамки, за да демонстрираме как вашето съдържание и дизайн могат да работят заедно за постигане на резултати. Wireframes показват как тези елементи взаимодействат и логически се вписват заедно.

Mockups Mockups
Mockups

Макетът е ключова част от уеб дизайна, който илюстрира как ще изглежда и усеща вашият уебсайт. Ние ще проектираме макети, които използват вашата марка и стил, за да ви помогнат да се свържете с вашата целева аудитория.

Content Strategy Content Strategy
Стратегия за съдържание

Един уебсайт се нуждае от нещо повече от красив дизайн. Имате нужда от силно, марково съдържание, за да привлечете и конвертирате посетителите си. Ще ви покажем как.

Content Writing Content Writing
Писане на съдържание

Не сте сигурни какво да кажете? Няма проблем. Ние сме тук, за да ви помогнем да създадете завладяващо съдържание, което работи в рамките на стратегията, която изграждаме за вас.

Страшен факт:

Близо 40% от посетителите ще напуснат уеб сайт, ако има лош дизайн и слабо съдържание.

Scary Fact
Design Content Strategy

Щастлив факт:

Автентичното съдържание с добър дизайн помага за повишаване на доверието на потребителите, което води до 2 пъти повече продажби.

Design Content Strategy
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Дизайнът допълва тона и структурата на вашето съдържание, като улеснява посетителите да четат и усвояват информация. Добрият дизайн също работи със съдържание, за да насочи посетителите към вашия призив за действие.
Ще оценим текущата ви стратегия, за да видим как тя се сравнява с текущите ви бизнес цели. Ако е необходимо, ще ви помогнем да прецизирате своето ценностно предложение, целеви персони и фунии за продажби, за да работите с вашия нов уебсайт, базиран на данни.
Да, ние вземаме предвид текущите ви анализи, включително как е сегментирана аудиторията ви и какво правят посетителите на вашия уебсайт. След това прилагаме съвместен подход, който взема предвид вашата обратна връзка, за да можем непрекъснато да подобряваме стратегията ви.
Съдържанието дава на клиентите ви нещо, с което да се свързват, докато дизайнът поема ръката им и ги води към вашия призив за действие. Когато двете са в съответствие, посетителите на вашия уебсайт ще имат по-приятно потребителско изживяване и е по-вероятно да конвертират.
Винаги започваме с проучване, за да научим за историята на вашата компания, насоките на марката, текущата ви маркетингова стратегия и бизнес цели. Оттам можем да направим план за действие, за да увеличим трафика и реализациите Ви.

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА ГЕНЕРИРАТЕ РЕЗУЛТАТИ?

Ще използваме вашата стратегия ви за съдържание, за да направим вашия дизайн завладяващ — и обратно. Нека започнем с издигането на бранда ви на следващо ниво.

ГОВОРЕТЕ СЪС СПЕЦИАЛИСТ ПО ДИЗАЙН
GENERATE RESULTS

Да се захващаме за работа.

Имате нерешим проблем или дръзка идея?

Ще се радваме да чуем за това.
свържете се с нас