Социални медии

ИЗГРАДЕТЕ СВОЯ ОБШНОСТ НА МАРКАТА

Социалните медии са основен източник на потенциални клиенти, но ако не се ангажирате, оставяте пари на масата. Искате ли да използвате социалните медии, за да развиете бизнеса си? Това може да бъде неуловима, отнемаща време част от вашите маркетингови усилия. Но с правилната стратегия можете да впрегнете силата и, за да постигнете целите си за продажби.

social media
Social Media
Why us
как може да ви помогнем?
Post Design + Content Post Design + Content
ДИЗАЙН НА ПУБЛИКАЦИЯ + СЪДЪРЖАНИЕ

Всяка платформа има свои собствени уникални изисквания. Една погрешна стъпка може да провали кампанията ви. Ще ви помогнем да създадете публикации, които се представят добре и резонират с вашата аудитория.

Integration Integration
Интеграция

Вашите канали в социалните медии са мощен източник на трафик към уебсайта. Ще си партнираме с вас, за да изработим стратегия за различни канали.

Insights Analysis Insights Analysis
АНАЛИЗ

Публиката на всеки е различна. Когато вашите последователи са активни и вида на съдържанието, което искат, всички имат голямо влияние върху успеха ви в социалните медии. Ще ви помогнем да навигирате в прозренията си, за да прецизирате стратегията си.

Страшен факт:

Всяка ваша публикация в социалните мрежи ще бъде видяна от само 10% от последователите ви.

Scary Fact
Social Media Marketing

Щастлив факт:

66% от потребителите следват марки, които харесват в социалните медии.

Social Media Marketing
Често задавани Въпроси
Когато се направи добре, маркетингът в социалните медии може да привлече много повече трафик към вашия уебсайт. Въпреки това хората, които идват на вашия уебсайт чрез социалните медии, често имат различни очаквания от тези, идващи чрез търсене с Google. В Web4You можем да ви помогнем да начертаете вашите цифрови канали, за да оптимизирате реализациите.
Много хора се опитват да разделят усилията си между платформи, вместо да избират няколкото, които биха били най-ефективни за тяхната целева аудитория. Освен това трябва да имате добра комбинация от оригинално съдържание. Не сте сигурни дали подходът ви е на място? Обърнете се към Web4You за експертна помощ.
Да. Когато си партнираш с нас, ние създаваме дългосрочни отношения, за да ви помогнем да постигнете маркетинговите си цели. Това включва социалните медии.
Като си партнираш с експертите в социалните медии на Web4You, вие ще получите всичко от стратегия, управлявана от данни, до страхотно съдържание. Можем да ви помогнем с Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat и други големи платформи.
Абсолютно! Важно е да създадете акаунтите си в социалните медии по правилния начин. Ще ви помогнем да настроите потребителско име, биография, хаштагове, канал за съдържание и всичко останало, от което се нуждаете за професионални акаунти в социалните медии.

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ВАШИТЕ СОЦИАЛНИ МЕДИИ ЗА РАБОТА?

Социалните медии имат милиони потребители и са страхотен източник на трафик. Внимателната стратегия в социалните медии може да привлече повече трафик към уебсайта ви, като увеличи процента на реализация и онлайн покупките. В Web4You си партнираме с вас, за да приведем социалните ви медии в съответствие с вашата маркетингова стратегия — и ви помагаме да постигнете резултати.

ГОВОРИ СЪС СПЕЦИАЛИСТ
SOCIAL MEDIA

Да се захващаме за работа.

Имате нерешим проблем или дръзка идея?

Ще се радваме да чуем за това.
свържете се с нас