Онлайн маркетинг

sample21

Online marketing

1. Онлайн маркетинг


Защо Ви е нужен Онлайн маркетинг?

В условията на агресивна конкуренция между различните компании, потребителят започва да изисква все повече и повече. Социалната мрежа е чудесен начин за задържане на вече спечелените клиенти и за приобщаване на нови.


Нашият подход:
  • Ще създадем и ще направим дизайн на вашият бизнес профил в социалната мрежа 

  • Ще запознаем целевата аудитория с Вашата фирма – история, особености, работно време, предлагани услуги и т.н.

  • Ще съобщим новина: нов продукт или услуга, анонси, разпродажби, конкурси.

  • Ще създадем доверие към компанията и нейната дейност, което е предпоставка за лоялност от страна на клиентите.


Въпросът е : как?

Добре планираното и управлявано присъствие на компанията в социалната мрежа по доказаните в световната практика правила и похвати на SMM (соушъл медия маркетинг) не просто увеличава трафика към фирмения Ви сайт.

Става дума както за изграждане и поддържане на фирмен профил, така и за планиране на рекламна кампания. Ние трябва само да знаем каква е Вашата цел, за да направим анализ, да сегментираме целевата аудитория и да изработим Вашата SMM –стратегия.

Това включва внимателен разбор на конкуренцията и нейното присъствие в интернет. След всички тези проучвания, ще Ви предложим конкретен план за стилистика на съдържанието, честотата и точното време за публикуване. И все пак – ще пишем текстовете заедно, защото Вие най-добре познавате своята дейност.


Какво следва?

Моментният успех и вниманието на аудиторията трябва да се задържат. А ние знаем как става това. Ще следим показателите през цялото време и ще внасяме корекции в стратегията „в движение”, докато не постигнем най-добрия резултат.

Contact

2. Свържете се с нас!

Ние сме тук за да ви помогнем

от Понеделник до Петък

от 9:00 до 17:00

Може също да ни се обадите на

0879 343 334

0894 355 601

Или да ни пишете