Seo

ДОСТИГНЕТЕ ВАШАТА АУДИТОРИЯ

Има хиляди SEO „експерти“. Повечето ви дават нулева гаранция. Ако искате първо място на страниците с резултати от търсачките, оптимизацията за търсачки (SEO) е задължителна за вашия бизнес.

Помогнете ми със SEO
seo
SEO
Why us
Как можем да ви помогнем?
SEO Audit SEO Audit
SEO одит

Ще прегледаме съществуващата ви маркетингова стратегия и ще оценим как текущите ви усилия влияят на резултатите ви. След това ще започнем да създаваме план за действие, който да ви помогне да предефинирате и постигнете целите си.

Keyword Research Keyword Research
Изследване на ключови думи

Един от най-големите SEO проблеми, пред които са изправени повечето бизнеси, е, че те не се класират за правилните ключови думи. Ще ви помогнем да идентифицирате ключовите думи, които предоставят най-добрите възможности за класиране.

On-Page SEO On-Page SEO
On-Page SEO

за да се представят най-добре, вашите страници трябва да бъдат оптимизирани за скорост, съдържание и страници с резултати от търсачките. Независимо дали изграждаме сайта или ви помагаме да го усъвършенствате, ние ще използваме нашия опит, за да ви помогнем да подобрите SEO на страницата си.

Link Building Link Building
Link Building

SEO извън страницата се отнася до всичко останало в мрежата, което води към вашия сайт, като по този начин повишава класирането на вашата страница. Ще ви помогнем да разработите стратегия за постигане на обратни връзки и популяризиране на вашата марка в други канали.

БЕЗ ИЗВИНЕНИЯ, САМО РЕЗУЛТАТИ

SEO процес, който генерира квалифициран трафик и нов бизнес

1. Първоначален SEO одит на сайта: Ние ви партнираме със специален SEO специалист, който извършва задълбочен анализ на вашия бизнес и пазар. Ние задълбочено преглеждаме и анализираме текущия ви сайт, за да оценим техническата му архитектура (време за зареждане на страницата, адаптивен дизайн, криптиране) и да разкрием наказания, грешки и потенциални проблеми. Тази информация се използва, за да направим нашите първоначални препоръки и да създадем SEO стратегия. Ако срещнем някакви наказания, които вредят на класирането ви, ще работим усърдно, за да ги премахнем и да измъкнем уебсайта ви от наказание.

2. Изследване на SEO стратегия: Разработването на вашата SEO стратегия се основава на активността на потребителите и анализите, които събираме от инструменти като Google Analytics, Hotjar и SemRush. Това ни позволява да съставим списък с целеви ключови думи, които ще доведат активни, квалифицирани купувачи на вашия сайт.

3. Разработване на съдържание: Нашият SEO екип и писатели на маркетинг съдържание ще създадат силно насочени оферти за SEO съдържание въз основа на данните на вашите целеви персони. На вашия уебсайт се правят стратегически актуализации, за да привличат трафика, който искате – и да генерират новини за продажби и потенциални клиенти. Новото съдържание на уебсайта включва видеоклипове, статии, разработване на връзки на място и извън него, както и редовни отчети и констатации. Ние също така ще оптимизираме вашите метаданни, за да кореспондират добре с търсачките.

4. Изграждане на обратна връзка: Получаването на връзки от качествени уебсайтове е един от най-добрите начини да подобрите SEO. Ние използваме нашите дълбоки индустриални връзки, за да генерираме обратни връзки, които повишават авторитета на вашия домейн.

5. Месечно отчитане: Някои SEO агенции ще вземат парите ви и ще оставят анализите на вас. Ние не сме от тези компании – нашите подробни отчети ще бъдат подготвяни и преглеждани за вас всеки месец. Ние извършваме подробен анализ на вашата производителност, за да правим текущи корекции в съдържанието на уебсайта, кодирането и други елементи, за да стимулираме непрекъснато подобрение.

Increase Your SEO Traffic
Увеличете своя SEO трафик С нашия SEO наръчник

Как да увеличите своя SEO трафик само за 30 дни

Оптимизирането на вашия уебсайт за търсачки може да бъде объркващо. Подбрахме 30 SEO съвета за подобряване на вашия сайт – по един съвет за всеки ден от месеца, за да улесните вашата SEO стратегия.


Изтеглете този 30-дневен наръчник, за да научите най-добрите практики за SEO за вашия уеб сайт, като съкращаване на URL адреси, идентифициране на ключови думи и наблюдение на напредъка ви.

Изтегли
Increase Your SEO Traffic

Страшен факт:

75% от потребителите не преминават покрай първата страница с резултати от търсачките.

Scary Fact
SEO

Щастлив факт:

93% от онлайн преживяванията започват с търсене в мрежата.

SEO
Често задавани Въпроси
Ние предоставяме помощ при SEO на страницата, включително мета описания, анализ на ключови думи, създаване на обратни връзки и SEO извън страницата, като стратегии за изграждане на връзки.
Съдържанието трябва да бъде написано и форматирано по такъв начин, че уеб роботите да могат да го анализират и преобразуват в резултати от търсачките. Добрият дизайн включва бързо зареждане на код и ясно оформление на страницата, което помага на страницата ви да работи по-добре. Това от своя страна допълнително повишава вашето класиране.
Въпреки че няма гаранции за постигане на определено класиране, инвестицията, която правите в оптимизиране на вашето съдържание, никога не е загуба на време. Доброто SEO ще помогне на вашия уебсайт да бъде открит. В Web4You можем да помогнем.
Не можете да чакате други хора да решат да поставят връзка към вашия сайт. Най-добрата стратегия е активно да преследвате обратни връзки чрез публикуване на други сайтове и споделяне на вашите връзки в различни дигитални канали. В Web4You можем да ви помогнем да измислите план за действие.
Като се класирате по ключови думи, които са подходящи за вашата целева аудитория, ще имате по-квалифицирани потенциални клиенти да идват на вашия сайт. Това означава, че е по-вероятно да предприемат действия.

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА ОПТИМИЗИРАТЕ ВАШИЯ САЙТ?

Оптимизацията за търсачки е от съществено значение, за да помогне на вашия сайт не само да бъде намерен, но и да постигне резултати. Тъй като SEO е сложно и изисква баланс между съдържание, дизайн, кодиране и външни фактори, имате нужда от експертна ръка, която да ви помогне да постигнете целите си за трафик от търсене.

ГОВОРЕТЕ С SEO СПЕЦИАЛИСТ
OPTIMIZE YOUR SITE

Да се захващаме за работа.

Имате нерешим проблем или дръзка идея?

Ще се радваме да чуем за това.
свържете се с нас