PPC

РЕКЛАМНА СТРАТЕГИЯ, КОЯТО ДОСТАВЯ РЕЗУЛТАТИ

Получавате ли достатъчно пари за рекламата си? Вашият трафик от търсене има ли достатъчно квалифицирани потенциални клиенти? За да достигнете до целевите си клиенти, трябва да изпратите насочени реклами, които да ги насочват направо към вашия уебсайт. PPC рекламата е отличен начин да увеличите вашите посетители и да стимулирате реализациите на вашия сайт.

ppc
Email marketing
Why us
Как можем да ви помогнем?
Keyword Research Keyword Research
Изследване на ключови думи

При PPC рекламата избраните от вас ключови думи могат да направят или да разрушат вашата стратегия. Ще ви помогнем да определите най-рентабилните ключови думи, за които да наддавате.

Google Ads Google Ads
Google Ads

Платформата на Google Ads може да бъде обезсърчителна, но в Web4You ние сме добре квалифицирани да ви помогнем да разработите кампании, които дават резултати – без да натоварвате бюджета си.

Facebook and Instagram Ads Facebook and Instagram Ads
Реклами във Facebook и Instagram

Хората прекарват повече време в социалните медии от всякога и рекламите се показват по време на ежедневния им скрол. Не пропускайте възможност да достигнете до аудиторията си там, където е.

Copywriting Copywriting
Копирайтинг

След като спечелите рекламен търг, искате да сте сигурни, че рекламите ви насърчават хората да щракнат. Ние предлагаме експертни услуги за копирайтинг, за да ви помогнем да увеличите честотата на кликване.

Страшен факт:

Само около половината от всички посетители на уеб сайтове пристигат в сайтове чрез органично търсене.

Scary Fact
PPC Marketing

Щастлив факт:

Една трета от потребителите ще щракнат върху платен резултат от търсене, който отговаря на заявката им за търсене.

PPC Marketing
Често задавани Въпроси
Представянето на PPC стратегията се свежда до избора на правилните ключови думи. Не искате да плащате за кликвания от неквалифицирани клиенти! Можем да ви помогнем да разработите стратегия, която увеличава максимално разходите ви за реклама за ключови думи, които въвеждат вашите целеви персони на вашия сайт.
Абсолютно. Ще помогнем с изследванията, които са необходими за идентифициране на ключови фрази с къса и дълга опашка, които ще дадат резултати.
Ако все още не сте използвали PPC, с удоволствие ще ви помогнем да започнете. Ако вече го използвате, ние можем да ви предоставим информация как да увеличите максимално ефективността си.
Често оферирането за ключови думи, които са твърде широки или не са съвсем подходящи за вашата аудитория, е причината да прекалявате с разходите си. Ние можем да ви помогнем да изберете оптималните ключови думи за вашите кампании.
Просто се свържете с нас с информация за вашия рекламен бюджет, текущ списък с ключови думи и цели и ние ще го разгледаме!

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ПОВЕЧЕ ТРАФИК ?

Силна PPC стратегия допълва вашите усилия за SEO и органично търсене. Наличието на добре написани реклами с правилните ключови думи може да направи или да наруши вашата рекламна стратегия. Ние от Web4You сме тук, за да ви помогнем да постигнете резултати.

ГОВОРЕТЕ СЪС СПЕЦИАЛИСТ по PPC
PPC

ДА СЕ ЗАХВАЩАМЕ ЗА РАБОТА.

Имате нерешим проблем или дръзка идея?

Ще се радваме да чуем за това.
свържете се с нас