Magento

Потребителско изживяване всичко в едно

Magento е една от най-добрите платформи за електронна търговия, която предлага многостранно изживяване с висока степен на конвертиране. Ще използваме нашия опит в електронната търговия, за да ви помогнем да накарате Magento да работи за вашия бизнес.

magento
branding
Why us
как можем да ви помогнем?
Conversion-Friendly Pages Conversion-Friendly Pages
СТРАНИЦИ, УДОБНИ ЗА ПРЕОБРАЗУВАНЕ

Magento създава гъвкав, отзивчив сайт за електронна търговия, който подтиква клиентите да направят покупка. В Web4You използваме Magento, за да ви помогнем да развиете бизнеса си.

Shopper Personalization Shopper Personalization
ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ НА КУПУВАЧА

Най-конвертиращите сайтове за електронна търговия предлагат персонализирано изживяване за купувачите. Като сегментирате аудиторията си и им показвате насочено съдържание, можете да увеличите както степента на реализация, така и процента на задържане.

Product Recommendations Product Recommendations
ПРОДУКТОВИ ПРЕПОРЪКИ

Магазините за електронна търговия, които ефективно увеличават продажбите на своите клиенти, правят повече продажби. С функцията за препоръки за продукти на Magento тази стратегия е лесна за изпълнение.

Mobile-Friendly Store Mobile-Friendly Store
УДОБЕН ЗА МОБИЛНИ УСТРОЙСТВА МАГАЗИН

Повече от половината от вашите потребители са на мобилни устройства. Magento ви дава възможност да предлагате удобен за мобилни устройства електронен магазин на клиентите си, което означава повече продажби за вас!

Страшен Факт:

През последната година фирмите, използващи Magento, са отбелязали 42% по-малко реализации, когато не са предлагали персонализирано изживяване на посетителите.

Scary Fact
Magento Website Devlopment

Щастлив факт:

Доказано е, че персонализираното пазаруване на Magento повишава продажбите с 56%.

Magento Website Devlopment
Често задавани Въпроси
Да, ако използвате Magento за свързване на вашия физически и онлайн магазин, с удоволствие ще разработим частта за електронна търговия.
Абсолютно! Ще ви помогнем да прехвърлите съдържанието си към нова платформа и ще използваме нашия опит в Magento, за да ви предоставим устойчив онлайн магазин, ориентиран към резултати.
Определено! Magento предлага някои страхотни решения, които да ви помогнат да се насочите към различни потребители на вашия сайт. Ние можем да ви помогнем да се ориентирате в тези функции.
Просто ни пишете и ни дайте малко повече информация за вашия онлайн бизнес и какво искате да постигнете с Magento. Ние ще ви помогнем да разработите най-добрата стратегия, която да отговаря на нуждите ви.

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА ЗАХРАНИТЕ ВАШИЯТ ОНЛАЙН МАГАЗИН?

Magento е чудесна опция за вашия сайт за електронна търговия. В Web4You се радваме да ви помогнем да накарате тази стабилна платформа да работи за вашите нужди. Ние сме тук, за да ви помогнем да реализирате продажби.

ГОВОРЕТЕ СЪС СПЕЦИАЛИСТ НА MAGENTO
MAGENTO

Да се захващаме за работа.

Имате нерешим проблем или дръзка идея?

Ще се радваме да чуем за това.
свържи се с нас