ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ

MAKE A SPLASH IN THE INBOX

Вашите имейл маркетингови кампании остават ли неотворени и непрочетени? То тогава имейл стратегията ви може да се нуждае от основен ремонт. Правилната комбинация от време, съдържание и дизайн ви помагат директно да достигнете до целевата си аудитория, но ако някой от тези елементи не е правилен, това може да навреди на резултатите ви.

marketing
Email marketing
Why us
Как можем да ви помогнем?
Email Design Content Email Design Content
ДИЗАЙН НА ИМЕЙЛ + СЪДЪРЖАНИЕ

Само няколко секунди са необходими на вашите получатели на имейл, за да решат дали да изхвърлят или да прочетат имейла ви. Ние ще се погрижиш да се случи второто.

Audience Segmentation Audience Segmentation
СЕГМЕНТИРАНЕ НА АУДИТОРИЯТА

Вашата публика не е монолитна група. Различните хора реагират на различни неща. Ще ви помогнем да разберете сегментите на аудиторията си и как да ги насочите.

Drip Campaigns Drip Campaigns
КАМПАНИИ

Един имейл често няма да е достатъчен. Последователността ви помага да установите разговор с аудиторията си. Ще работим с вас, за да разработим автоматизации, които да вършат работата вместо вас.

Lead Capture Lead Capture
Стратегия

Купените бази могат да навредят на резултатите ви и да ви попречат да достигнете до квалифицирани възможни клиенти. Ще изработим стратегия за начини да подтикнем хората да се включат във вашия пощенски списък.

Страшен факт:

По-малко от 4% от получателите ще кликнат върху връзка в маркетингов имейл.

Scary Fact
Email Marketing

Щастлив факт:

59% от потребителите казват, че ефективните маркетингови имейли оказват влияние върху това, което купуват.

Email Marketing
Често задавани Въпроси
Имейл маркетингът е една от най-старите форми на дигитален маркетинг – и все още е мощен. Когато е направено правилно, това е отлична възможност да изпратите насочени към аудиторията съобщения, които ги насочват към вашата целева страница или блог. Web4You може да ви помогне да усъвършенствате подхода си.
Кампаниите по имейл трябва да имат съдържание, което резонира с вашата аудитория и да бъде изпратено в подходящото време. Последователността е от ключово значение: изпращането на случайни имейли, може да навреди на репутацията ви. В Web4You ще работим с вас, за да разработим график за съдържание, който да дава резултати.
Абсолютно! Ще разгледаме вашите съществуващи абонати, минали кампании и текуща стратегия, след което ще направим нашите експертни препоръки. Често настройването на вашия график или улавянето на потенциални клиенти е дълъг път към успеха.
Да! Проектираме различни шаблони за имейли, които отговарят на вашата марка и се свързват с вашата аудитория ви.
Просто се свържете с нас и ни споделете какви са вашите имейл маркетингови цели. Това може да включва целевия брой абонати, честота на кликване и други показатели. Ако започвате от нулата, не се притеснявайте! Ние сме тук, за да помогнем, независимо на какво ниво сте.

Готови ли сте за успешна кампания?

Имейл маркетингът е един от най-мощните инструменти, с които разполагате. Уверете се, че сте оборудвани, за да работи за вас! Ние от Web4You ще си партнираме с вас, за да ви помогнем да достигнете до вашата целева аудитория на мястото, където прекарва време всеки ден - а именно входящата кутия.

Говорете със специалист по имейли
BOOST YOUR OPEN RATE

Да се захващаме за работа.

Имате нерешим проблем или дръзка идея?

Ще се радваме да чуем за това.
свържете се с нас