ДИЗАЙН ЗА ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ

ПОЛУЧЕТЕ РАСТЕЖА НА ПРОДАЖБИТЕ СИ КОИТО ИСКАТЕ

Вашите клиенти изоставят ли количката си? Инвентар ви събира ли прах? На пазара има много сайтове за електронна търговия. Лошо проектиран магазин няма да се откроява от тълпата и може да навреди на репутацията на вашата компания. Елегантен, мощен онлайн магазин ви помага да реализирате продажби.

eCommerce
branding
Why us
Как можем да ви помогнем?
Growth Plan Growth Plan
ПЛАН ЗА РАСТЕЖ

Първата стъпка към всеки редизайн на електронната търговия е да оцените текущите си резултати и да направите план за действие за увеличаване на продажбите. Ще използваме нашия опит в маркетинга, за да ви помогнем да разработите този план.

Brand in Action Brand in Action
МАРКА В ДЕЙСТВИЕ

Това че вашата марка дефинира вашия сайта, изгражда доверие сред посетителите ви с последователен външен вид, усещане и тон. Увеличете авторитета на марката с дизайна за електронна търговия от Web4You.

High-Converting Product High-Converting Product
ПРОДУКТОВИ СТРАНИЦИ С ВИСОКА СТЕПЕН НА КОНВЕРТИРАНЕ

Продуктовите страници са най-трудолюбивите ви търговски представители. Не позволявайте те да бъдат слаби и неефективни. Ние ще комбинираме съдържание и дизайн, за да накараме вашите посетители да се развълнуват и да са готови да купуват.

Compelling Funnel Design Compelling Funnel Design
ЗАВЛАДЯВАЩ ДИЗАЙН НА ФУНИЯ

Добрите сайтове за електронна търговия водят посетителите надолу по фунията на продажбите със съдържание и дизайн, фокусиран върху конверсията. В Web4You сме специализирани в разработването на фунии, които водят до резултати.

User-Friendly Checkout User-Friendly Checkout
УДОБНО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ ПЛАЩАНЕ

Причина номер едно за изоставените колички е тромавият процес на плащане. С наша помощ ще рационализирате страниците си за плащане, така че клиентите ви да завършват успешно покупките си.

Страшен факт:

Имате по-малко от 10 секунди, за да убедите посетител да остане на вашия сайт.

Scary Fact
Happy Fact

ЩАСТЛИВ ФАКТ:

Автентичното съдържание с добър дизайн помага за повишаване на доверието на потребителите, което води до 2 пъти повече продажби.

Happy Fact
Често задавани Въпроси
Ние създаваме всякакви сайтове за електронна търговия, от онлайн търговци на дребно до доставчици на SaaS! Ако и вие искате да увеличите продажбите си, Web4You е тук за вас.
Изследванията показват, че потребителите са подозрителни към сайтове, които изглеждат непрофесионално или непоследователно. Те не искат да въвеждат своите данни за плащане, ако не са сигурни. Добрият дизайн, който използва идентичността на вашата марка, помага за повишаване на доверието на потребителите – и следователно на продажбите.
Ще използваме облика и усещането на бранда, логото, надписи и други ключови елементи в дизайна, но това е само началото. Ние използваме основните ценности и предложения на марката, за да оформим стратегията за електронна търговия и да оптимизираме реализации ви.
Да, ние сме специализирани в дизайн за мобилни устройства! Повече от половината от потребителите са на мобилното си устройство, така че ние гарантираме, че вашият сайт за електронна търговия изглежда добре, независимо от какво устройство го посещават клиентите.
Абсолютно! Ние сме тук, за да ви съдействаме за всички нужди от уеб разработка и ще се погрижим сайтът за електронна търговия да е настроен правилно, за да увеличите максимално продажбите си.

Готови ли сте да направите повече продажби?

Вашият сайт за електронна търговия ще работи по-добре с дизайн, който е насочен към подпомагане на клиентите лесно да намират информация и да правят покупки. Нека започнем да правим вашия онлайн магазин.

Говорете със специалист по eCommerce
MAKE MORE SALES

Да се захващаме за работа.

Имате нерешим проблем или дръзка идея?

Ще се радваме да чуем за това.
свържете се с нас