Изработка по поръчка

Специални софтуерни решения за вашия бизнес

Дайте на бизнеса си предимството, от което се нуждае, като изберете разработка по поръчка. Грешният софтуер може сериозно да намали шансовете на компанията ви да успее, така че е от първостепенно значение да използвате програма, изработена по поръчка, която да пасва като ръкавица. За разлика от готовите опции за продажба на дребно, нашият персонализиран софтуер е разработен, така че да отговаря на уникалните нужди на вашия бизнес. Това означава, че няма да има съкращения или досадни задачи за изпълнение, а просто ефективност, извеждаща вашата компания на следващото ниво.

custom
Custom Banner
Why us
Как можем да ви помогнем?
Content Management Content Management
Управление на съдържанието

Възможността да контролирате потока от данни и съдържание е от съществено значение за всеки бизнес. Ето защо, когато помагаме за разработването на вашия персонализиран софтуер, ние се грижим да създадем система за управление на съдържанието, която е идеална за бизнеса ви и неговите нужди.

Third Parties Third Parties
Интегриране на Трети страни

Като бизнес, вие искате да можете да се свързвате с трети страни безпроблемно - разбираме това. Но по-важното е, че ние вземаме това предвид при проектирането на персонализиран софтуер. Нашият персонализиран софтуер ще ви помогне да свържете трети страни към вашия бизнес, както никога досега.

Efficiency Efficiency
Ефективност

Досадните и повтарящи се задачи и съкращенията са ахилесовата пета на бизнеса. Те отнемат време и производителност, които биха могли да се използват другаде, и могат сериозно да попречат на ефективността на всяка компания. С нашите персонализирани решения за разработка, ние ще работим с вашия екип, за да създадем софтуер, който опростява и рационализира работния ден. По този начин служителите могат да прекарват повече време в работата си, като същевременно повишават производителността.

Customized UX Design Customized UX Design
Персонализиран UX дизайн

С много компании, които се конкурират за същата клиентска база като вас, важно е да избягвате да изглеждате и да се чувствате генерични. За щастие, точно за това Web4You сме тук. Когато нашият екип проектира за вас персонализиран софтуер, той проектира нещо, което е едновременно интуитивно за използване и вълнуващо за разглеждане. Уникалните дизайни и функции, които разработваме за вашия бизнес, няма да доведат само до няколко продажби – те ще продължат да връщат клиентите за все повече и повече.

Страшен факт:

Използването на търговски софтуер, отколкото на персонализирано решение, създадено специално за нужди на вашия бизнес, може да създаде досаден и неефективен работен процес, което води до пропусната печалба.

Scary Fact
Happy Fact

Щастлив факт:

Персонализираният софтуер е лесен за актуализиране и мащабиране според променящите се или развиващи се нужди на вашата компания, което ви позволява да разнообразявате и разширявате, без да се страхувате, че вашият новоразработен софтуер ще остане остарял.

Happy Fact
Често задавани Въпроси
Е, просто е. С разработването на софтуер по поръчка вашият бизнес получава инструмент, който е изцяло съобразен с неговите нужди. Всичко, което нашият екип разработва, се прави съобразно нуждите и желанията на вашата компания, като се гарантира максимална ефективност.
Абсолютно! Ако използвате комерсиална програма, ние можем да ви помогнем да създадете персонализиран софтуер, който е насочен към специфичните нужди на вашия бизнес. И ако използвате друг персонализиран софтуер, можем да използваме нашите експертни познания, за да го направим по-ефективен.
В сравнение с plug-and-play функционалността на търговския софтуер, разработването на персонализиран софтуер отнема повече време. Въпреки това, продължителността на проекта до голяма степен зависи от това, което трябва да се направи. Но поради по-дългото време за разработка, вашата компания ще получава по-качествен, силно персонализиран и по-ефективен продукт в дългосрочен план.
Просто е: свържете се с нас със запитване и ни споделете какви са вашите желания, нужди и цели относно бизнеса ви. Ще имаме план за персонализирания софтуер на вашата компания за нула време.

Готови ли сте да оптимизирате напълно бизнеса си?

Универсалният подход на търговския софтуер не винаги отговаря на специфичните нужди на всяка компания. Ето защо, тук в Web4You, възнамеряваме да изработим персонализиран софтуер, който да пасва като ръкавица – такъв, който покрива всички основи, така че вашият бизнес да може да стане напълно оптимизиран като получи решенията, от които се нуждае.

ГОВОРЕТЕ СЪС СПЕЦИАЛИСТ
optimize your business

ДА СЕ ЗАХВАЩАМЕ ЗА РАБОТА.

Имате нерешим проблем или дръзка идея?

Ще се радваме да чуем за това.
свържете се с нас