Корпоративна идентичност

sample21

Co. Identity

1. Корпоративна идентичност

Корпоративната идентичност е важен елемент от успешното функциониране на всяка компания, която се стреми да получи търговски ползи от своята дейност.

Това е професионално разработена корпоративна идентичност, която ще ви позволи да се откроите сред конкурентите, да станете разпознаваема марка в очите на потенциалните клиенти и партньори.

Дизайн

Работата започва със създаването на няколко концепции. Всяка от тях включва всички елементи на визуалната идентичност на марката (цветове, шрифтове, лого и др.). За всяка концепция нашите дизайнери разработват няколко носители на фирмената идентичност за представяне пред клиента.

Координация и преразглеждане

Презентации, на които ще покажем разработените концепции. По време на демонстрацията вие ще може да оцените не само общите принципи, но и как изглежда корпоративната идентичност при дизайна на пространства, уебсайт, рекламни материали и други медии. След това избраният проект се коригира в съответствие с изискванията ви и претърпява окончателно одобрение.

Разработване на комуникационни материали

Придържайки се към общите принципи, одобрени на предишния етап, ние отделно разработваме всички компоненти на комуникацията. Този подход ви позволява да създавате елементи, всеки от които има индивидуални характеристики. В същото време заедно те създават холистичен имидж на марката и напълно се съобразяват с избраната концепция за корпоративна идентичност.

В нашата агенция Web4You работят професионални дизайнери с богат опит в разработването на лога и корпоративни символи, работещи в различни стилове и дизайнерски тенденции. Това ни позволява уверено да твърдим, че всяка поставена пред нас задача ще бъде решена възможно най-скоро на най-професионално на висококачествено ниво, като се вземат предвид обхватът на вашата компания, конкурентната среда и вашите лични предпочитания.

Разработването на корпоративна идентичност включва:

Можете да поръчате както цялостна услуга за разработване на корпоративна идентичност, така и някой от посочените елементи.
Колко струва разработването на корпоративна идентичност?

Фирмената идентичност трябва да бъде не само ефективна, но и достъпна. Това означава, че при създаването й е необходимо да се вземат предвид индивидуалните характеристики на компанията и продукта, включително мисията и целите, философията и позиционирането.

По този начин, докато не бъдат изяснени всички подробности и характеристики на проекта, е невъзможно да се каже колко струва разработването на корпоративна идентичност. Сумата се изчислява индивидуално.

Contact

2. Свържете се с нас!

Ние сме тук за да ви помогнем

от Понеделник до Петък

от 9:00 до 17:00

Можете също така да ни се обадите на

0879 343 334

0894 355 601

Или да ни пишете