от web4you
 

Идеи за дизайн за вашата страница с продукти за електронна търговия

Ecommerce Product Page Design

Дизайнът е критичен елемент от успеха на вашия сайт за електронна търговия. Без лесен за използване интерфейс и интуитивни опции, вашите потребители няма да могат да намерят продукта или услугата, които търсят. Обратно, като създавате ангажиращо потребителско изживяване, можете да привличате и задържате клиенти, като ги карате да се връщат отново и отново с течение на времето. Въпреки че има различни подходи към дизайна на уебсайтове за електронна търговия, които зависят до голяма степен от вашия продукт и демографски признак, ние от Web4You установихме, че тези персонализирани оформления на продуктови страници за електронна търговия постоянно се представят добре, когато стимулират реализациите.

 1. Търсенето на помощни програми

  Търсенето на помощни програми

  Този дизайн работи най-добре с голям избор от продукти и услуги, които изискват опция за детайлно търсене. Хардуер на едро на Reiss е перфектен пример; техният голям инвентар от хардуерни продукти съдържа множество категории. За да бъде създадено онлайн пазаруване, което е подходящо за техния клиент, те са проектирали познат интерфейс с филтри и опции за сортиране. Включена е и изчерпателна опция за търсене в горната част на страницата. Това позволява на потребителя бързо да преглежда стотици артикули, за да намери това, което търси. Това е популярен дизайн за много сайтове за електронна търговия, използвани дори от някои от най-големите марки в бранша.

 1. Изглед на мрежа

  The Grid View

  Не всички фирми за електронна търговия предлагат множество продукти от различни видове. С по-малки наличности и селекция от продукти, изгледът на мрежата е класическа и ясна опция за показване на опции на потребителя. Pecans Delight продава гурме. За да покаже техния избор от продукти, те са проектирали изглед с фиксирана мрежа, показващ изображения с висока разделителна способност, а продуктите са в спретнати и подредени квадрати. Този изглед изглежда добре и работи добре с много видове продукти и е адаптивен за безкрайно превъртане или навинация.

 1. Бърз преглед

  The Quick View

  С разпространението на употребата на мобилни устройства, прекомерната навигация може да причини бавно време за зареждане и да изяде ценни данни от смартфона на потребителя. Бързият преглед е чудесно решение; вместо да щракне върху връзката или снимката на изброения артикул и да навигирате до собствената му страница, бързият преглед позволява на потребителя да види цялата уместна информация, включително изображението и описанието на продукта, без да навигира до друга страница. Това също така позволява опции за бързо плащане, както е показано тук .

 1. Готови ли сте да започнете с дизайна на вашия уебсайт за електронна търговия? Свържете се с експертите в Web4You. Нашите изчерпателни услуги за уеб дизайн са точно това, от което се нуждаете, за да получите своя онлайн бизнес в ръцете си. Свържете се с нас днес.

ДА СЕ ЗАХВАЩАМЕ ЗА РАБОТА.

Имате нерешим проблем или дръзка идея?

Ще се радваме да чуем за това.
свържете се с нас